Co-assistent 2021-2022

Co-assistent 2021-2022

Huisartsenpraktijk de Kopertoren werkt samen met de Universiteit in Maastricht. Dit betekent onder andere dat er regelmatig een co-assistent werkzaam is in de praktijk.

Co-assistenten die stage lopen in de huisartsenpraktijk zijn bijna klaar met hun artsenopleiding. Zij hebben een eigen spreekuur en worden gesuperviseerd door een van de huisartsen. Dit houdt in dat de co-assistent altijd direct of nadien zijn of haar bevindingen met de huisarts bespreekt en eventueel ook samen met de huisarts de patiënt onderzoekt.

De doktersassistente kan u vragen om u bij de co-assistent in te plannen, of de huisarts kan u vragen of u het goed vind als de co-assistent meekijkt bij het consult. Wij vinden het belangrijk dat deze dokters in opleiding veel ervaring kunnen opdoen in onze praktijk. Mocht u echter bezwaar hebben tegen de aanwezigheid of wilt u liever uw probleem met uw eigen huisarts bespreken dan kunt u dat natuurlijk aangeven.

Vanaf 15-12-2021 tot en met 17-02-2022 is Eline Fokkema als co-assistent bij ons werkzaam. Op dit moment is zij 5e jaars student aan de Universiteit Maastricht. Zij is in de even weken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig en in de oneven weken op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig.Call Now Button
Translate »