Online dossierinzage per 1 september 2020

Online dossierinzage per 1 september 2020

Beste patiënten,

Per 1-9-2020 is het mogelijk om uw medisch dossier vanaf 1-7-2020 via de WebApp in te zien.

In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien door in te loggen in de WebApp. Heeft u nog geen account? Als u uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer aan de assistente doorgeeft kunnen wij een account voor u aanmaken. U kunt uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer bij voorkeur per e-mail aan ons doorgeven naar hapdekopertoren@ezorg.nl

Zijn uw gegevens veilig?

Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen

U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Wij kunnen u helpen.Translate »
Call Now Button