Vertrek dokter Bruggeman

Vertrek dokter Bruggeman

Beste patiënten,

Na 20 jaar met plezier als huisarts in Vaals gewerkt te hebben gaat Mieke Bruggeman per 1-1-2023 de praktijk verlaten. Zij dankt alle patiënten voor het in haar gestelde vertrouwen.

Drs. Resa Broere zet de praktijk vanaf 1-1-2023 voort samen met drs. Kevin Göritz.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Kevin Göritz en ik ben sinds 2017 werkzaam als huisarts in de regio. Ik ben een geboren Duitser, maar ben al bijna de helft van mijn leven woonachtig in Maastricht samen met mijn vrouw en dochtertje.

Ik ben reeds enkele jaren met groot plezier werkzaam bij huisartsenpraktijk de Kopertoren en ben zeer blij om dit ook in de toekomst te mogen doen. Ik heb in veel verschillende praktijken in de oostelijke- en westelijke mijnstreek gewerkt en ken de regio goed. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook gewerkt als huisarts voor de opgenomen patiënten bij GGZ instelling Mondriaan.

Zoals mijn collega’s en het hele team sta ik voor een laagdrempelige, kwalitatief hoogwaardige en mensgerichte huisartsenzorg. Ik kijk ernaar uit om samen met Resa Broere de praktijk verder voort te zetten!

Met vriendelijke groet,

 

Team huisartsenpraktijk de KopertorenTranslate »
Call Now Button